Dag 4 – Osaka en Nara

Vandaag was onze laatste dag in Osaka. De tijd is echt gevlogen en ik heb het gevoel dat we niet veel gedaan hebben desondanks we van ’s morgens tot ’s avonds altijd bezig waren met Osaka te ontdekken.
Om 10u moesten we de Airbnb uit, dus zijn we rond 9:30 vertrokken richting Don Quiote, een zeer grote winkel met ook weer een tiental verdiepingen.
Daarna hebben we in Dotonbori rondgelopen. Het was er enórm druk, maar wel een hele belevenis.
In de straat op bovenstaande foto zijn we in een amusement building geweest waar we op een dansmachine hebben gedanst. Er waren jongens voor ons die het echt super goed konden en voor ons was het dan de eerste keer. Dat was even awkward, maar ik ben blij dat ik het geprobeerd heb.

Er recht tegenover was geheel onverwachts een Bodyline winkel. Dat is een goedkope Lolita winkel, dus ik heb er witte rocking horse shoes gekocht voor bij mijn witte lolita outfit. Ik was er niet naar opzoek, dus het was even twijfelen of ik ze wel zou kopen maar ik heb er nu echt geen spijt van! 😀

Daarna zijn we naar Nara vertrokken met de trein, waar een studente van de Nara Women’s University ons kwam ophalen om naar ons Student House te gaan.

Er zijn nog drie Vietnamese meisjes, twee Thaiwanse en één Zuid-Koreaans meisje. Ze zijn allemaal heel vriendelijk, maar namen onthouden is voorlopig moeilijk. Veel meisjes stellen zich opmerkelijk genoeg voor met een westerse naam om het ons makkelijker te maken.

Ik heb een kamer voor twee personen, waar er echt heel veel luxe is. We hebben onze eigen badkamer en zelfs een TV. Er is een futon en bed om op te slapen.


Leave a Reply