Let’s Get Fit!

Vrijdag ben ik voor het eerst naar de Fitness geweest voor de eerste kennismaking. Het was heel fijn en ze hebben eigenlijk meteen  positief geantwoord op mijn vragen. Ik kan mijn abonnement bevriezen wanneer ik wil, dus tijdens de examens en zelfs als ik wil kan dat meerdere keren per jaar.
Ze hebben ook een optie om ineens een abonnement van twee jaar te nemen en dan betaal je 29 euro per maand. Dat is al heel wat betaalbaarder dan de eerst gedachte 37 euro per maand. Natuurlijk wel spannend om ineens voor twee jaar vast te zitten aan een contract. Anderzijds hoop ik dat het een motivatie is om te blijven gaan.

Normaal gezien kwam ik voor een fitheidstest, maar de hartslagmeter was per ongeluk meegenomen door de vorige persoon die de test had afgenomen, dus heb ik een cirkel van acht apparaten gedaan. Dat is een mix van cardio- en krachttraining.
Ik wist dat het erg gesteld was met mijn uithouding, maar dit was wel heel beschamend. Op het vierde toestel, een fiets, werd ik draaierig. Ik werd misselijk, had het veel te warm en kreeg zwarte plekken voor mijn ogen. Een plotse val van mijn bloeddruk, denk ik.
’t Is niet de eerste keer dat ik dat heb, maar het sporten is dan ook wel gedaan of ik word meteen weer flauw. Dat was wel jammer, maar ik ben zo beschamend boos op mijzelf dat het een motivatie is om het te verbeteren. ^^’

Volgende week ga ik het contract tekenen. Ik kijk er naar uit om gezonder te worden!


Leave a Reply