Ik ben verhuisd!

De laatste maanden zijn ontzettend druk geweest. In het begin van de zomer kreeg ik te horen dat een familielid een huis verkregen had via erfpacht en dat ze van plan was dat te verhuren. Mijn vriend en ik zochten al een tijdje naar een plek om eindelijk alleen te gaan wonen, niet meer bij mijn ouders en schoonouders. En zo ging de bal aan het rollen.

Het is een alleenstaande woning, vermoedelijk in de jaren ’70 gebouwd. Er is een grote tuin met veel naaldbomen en twee grote eiken. Het voelt echt aan alsof we in de natuur wonen, al zijn er genoeg huizen rondom waardoor ik me niet al te eenzaam voel.

We hebben het hele huis onder handen genomen door het tapijt te vervangen door laminaat en al het behang eraf te halen en de muren in het wit te verven. De meeste kamers ogen nu heel modern. Alleen is natuurlijk de keuken, badkamer en toilet nog ‘ouderwets’, maar daar valt goed mee te leven.

Ik woon hier nu sinds begin oktober en ik heb stiekem het gevoel alsof ik op kot zit, maar dan wel een heel luxueus kot. 😉 Ik geniet er ook enorm van om samen met mijn vriend te wonen en te kunnen doen waar we zin in hebben. Willen we nu douchen? Geen probleem! Blijven we op tot keilaat in de nacht? Geen probleem!

Het enige jammere is dat we veertig minuten tot een uur moeten rijden als we mijn ouders, schoonouders en schoonzus willen zien. Mijn zus woont gelukkig maar op 15 minuten rijden weg.

Het is heel wat verantwoordelijkheid dat erbij komt kijken, maar ik kan echt genieten van deze vrijheid.


Leave a Reply