Mariko & Megumi - DollZone Ani

Megumi is er! (nieuwe doll)

Eergisteren stond de postbode aan de deur met een pakketje voor mij. Mijn tweede DollZone Ani is toegekomen! Hype!
Ik heb haar tweedehands gekocht en daarover kan je meer lezen in mijn vorige blogpost. Hoewel ze tweedehands is en al in 2012 gemaakt zou zijn, is ze echt wel perfect in orde. Ik ben echt heel blij dat alles zo goed is verlopen.

Haar naam bij haar vorige eigenaar was Megumi en ik denk dat ik die ga houden. Ze krijgt waarschijnlijk nog een tweede naam, maar dat wacht ik nog even af tot ik een naam vind die juist klinkt.
Ik wilde haar graag een pruik, ogen en kleren geven die ik voor Mariko had gekocht/gemaakt, maar eigenlijk sloeg dat een beetje tegen. Ik wil er geen tweede Mariko van maken. Ze moet haar eigen persoonlijkheid krijgen, want anders voelt het dom om twee keer dezelfde doll te kopen. Nu is ze nog een beetje een kopie, maar ik heb wel enkele ideetjes voor haar.
Mariko is een vampier, dus ik zou van Megumi haar menselijke wederhelft kunnen maken. Het meisje dat ze was voor ze gebeten werd. Of ik maak Megumi Gothic Lolita, want Mariko is Sweet Lolita. Hoewel ik wit haar en groene ogen geweldig vind, denk ik dat ik dat beter niet doe en een contrast behoud tussen beide dolls.

Het enige grappige is dat op de verkoopsfoto’s het me opviel dat Megumi een scheve neus heeft. Toen ik haar dan in het echt zag, viel dat dan weer niet op, maar nu ik foto’s zie van Mariko, valt het me inderdaad nu pas op dat haar neus niet recht is. Ik heb Mariko al zeven jaar en nu pas merk ik dat op. 😛

Ik ben nu volop aan het uitkijken voor nieuwe pruiken, ogen, kleren en schoenen. Ik ga niet alles in één keer kopen, dus het zal nog even duren voor ze een unieke stijl heeft, maar hey, ik heb haar en ben enorm blij met hoe perfect ze is!

 


Leave a Reply